descoperă Restaurantul HOTEL ALYSTRA

Experiență culinară deosebită, preparatele atent pregătite de către maestrul nostru bucătar, care satisfac și cele mai sofisticate gusturi, sunt doar câteva dintre motivele care fac din Restaurantul HOTEL ALYSTRA locul în care veți dori să reveniți cu prima ocazie.

Restaurantul HOTEL ALYSTRA este alegerea potrivită pentru un mic dejun copios, un prânz de afaceri, o întrevedere cu prietenii sau o cină romantică.

Totodată, restaurantul oferă un cadru select pentru evenimente festive, fie că este vorba despre nunți, botezuri, aniversări, baluri de absolvire, reuniuni, petreceri burlaci/burlacite sau petreceri pentru copii.

“Dacă îți dorești cu adevărat să îți faci un prieten, mergi acasă la cineva și mânâncă alături de persoana respectivă... Oamenii care îți oferă mâncare îți oferă și inima lor.”

- Cesar Chavez

Haide în #StatiuneaTuristicaTasnad să te bucuri de un decorul elegant cu accente exclusiviste , iar când ți se face foame, singura problemă pe care o vei avea atunci când deschizi meniul nostru este că îți va fi foarte greu să te decizi la un singur preparat! Te așteptăm la noi cu arome proaspete și gusturi deosebite!

“Fiecare dintre noi trebuie să învățăm că nu lucrăm numai pentru binele nostru și pentru al familiei, ci pentru binele umanității. Responsabilitatea comună este un concept care asigură supraviețuirea omenirii.”

- Dalai Lama